Praktische informatie

Als u vanaf de boot met de bus (bestemming Badweg) naar het huis gaat, dan kunt u het beste uitstappen bij Hotel Duinzicht. Het schelpenpad tegenover dit hotel zet zich voort in het Jacobspad waaraan het huis is gelegen.

Het vakantiehuis Jacobsschelp is ingericht voor maximaal 6 personen. Het is niet toegestaan meer personen in het vakantiehuis onder te brengen en/of te laten overnachten, tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen.

Het vakantiehuis Jacobsschelp staat tot uw beschikking vanaf 16:00 uur op de dag van aankomst tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Er zijn twee fietsen (een dames- en herenfiets) beschikbaar. Indien u tijdens uw verblijf extra fietsen wilt gebruiken, neemt u dan telefonisch contact op met de heer De Haan
(+316-53263917). Dit geldt ook indien u extra linnengoed (bedlinnen, badjas, bad- en strandlakens, keukensets) wilt (na)bestellen. Deze kosten zijn voor eigen rekening.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Gedurende de huurperiode draagt u, als een goed huisvader, zorg voor bovengenoemd vakantiehuis. Tevens bent u als huurder aansprakelijk voor eventuele schade veroorzaakt tijdens uw verblijf. Deze schade zal verrekend worden met de borg, onverminderd de plicht tot volledige schadevergoeding.

Verhuurder kan niet aansprakelijk gesteld worden voor schade van welke aard dan ook die u als huurder lijdt en/of uw reisgenoten lijden door enige oorzaak verband houdende met het vakantiehuis.

Bij annulering geldt het volgende. Indien u als huurder tot twee weken voor de begindatum van de huurperiode annuleert, bent u de helft van de totale huurprijs verschuldigd. Daarna bent u de volledige huurprijs verschuldigd.